L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS I L’ÀREA DE COMERÇ DE L’AJUNTAMENT ENGEGUEN QUATRE NOUS CURSOS FORMATIUS ADREÇATS ALS COMERCIANTS DEL MUNICIPI


L’Associació de Comerciants de Tordera Centre, la Confederació de Comerç de Catalunya i l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Tordera organitzen quatre nous cursos formatius dirigits als comerciants del municipi. Enguany les modalitats que s’oferiran seran cursos d’anglès, d’internet, d’embelliment d’aparadors i de merchandising.

Els cursos formatius per a comerciants tindran lloc entre els mesos d’octubre i de febrer. Concretament, abans que finalitzi l’any, s’iniciaran els cursos d’anglès i d’embelliment d’aparadors. El curs d’anglès començarà el 4 d’octubre i tindrà lloc els dimecres i divendres de 2/4 de 9 fins a les 10 de la nit, amb una durada de 30 hores lectives. El curs d’embelliment d’aparadors començarà el 3 d’octubre i tindrà una durada de 40 hores. Aquest es farà els dimarts i dijous de tres a cinc de la tarda.

L’oferta formativa per a comerciants continuaran a principis de l’any vinent, amb un curs sobre internet en el petit i mitjà comerç i un altre de merchandising aplicat al comerç.