DEMÀ FINALITZA EL PERÍODE PER VOTAR ELS CANDIDATS A PUBILLA I HEREU DEL MUNICIPI, QUE SERAN PRESENTATS A LA MITJA PART DEL RECITAL D’HAVANERES.


Demà dimarts finalitza el període per poder votar els candidats a pubilla i hereu del municipi, a les urnes situades a la biblioteca i a diversos establiments comercials del municipi. Durant el mes de juliol la comissió de festes ha repartit per totes les cases del municipi un fulletó amb informació diversa sobre la festa major i un llistat amb els noms dels joves torderencs nascuts entre els anys 1984 i 1988 que poden ser escollits com a candidats a pubilla i hereu del municipi.
Fins al moment ja es coneixen dues de les cinc candidates a pubilla del municipi. Són la pubilla del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, Kenia Rodríguez; i la pubilla del veïnat de Sant Pere, Laura Perpinyà. La presentació dels candidats i candidates es farà durant la mitja part del recital d’havaneres, el dia 22 d’agost a la plaça de l’Església.