Tot a punt pel segon memorial Juan Manuel Rueda de l’Athletic Club Tordera Parc


memorial fs tordera parcEl Pavelló dels Països Catalans acollirà aquest proper cap de setmana la segona edició del memorial Juan Manuel Rueda que organitza l’Athletic Club Tordera Parc. Durant el dissabte i el diumenge, diferents clubs propers al nostre poble disputaran alguns enfrontaments de diverses categories. Marcos Rueda coordinador del club ens comenta el motiu pel qual van decidir organitzar aquest torneig i ens recorda la figura de l’ex-president.

Rueda memorial 1

Els equips que participaran d’aquesta segona edició són els següents: Atlètic Vidreres, Blanesport, Sant Celoni, Porqueres, Cardedeu, Quart i l’Athletic Club Tordera Parc. Els partits començaran a les 9:00h del matí i les jornades s’allargaran fins a les 19:00h de la tarda. Hi hauran premis per a tots els equips i també pel porter menys golejat, màxim golejador i els millors jugadors de cada categoria. El dissabte a les 19:30h hi haurà l’actuació del Club Twirling Vila de Tordera i per tancar la jornada partit de mares contra mares del mateix club.