IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UN MANIFEST A FAVOR DEL...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UN MANIFEST A FAVOR DEL DIÀLEG I DEL FINAL DE LA VIOLÈNCIA I EL TERRORISME D’ETA.

El ple de l’ajuntament de Tordera, va aprovar el passat dijous, un manifest a favor del diàleg i el final de la violència i el terrorisme d’ETA. La moció va ser proposada en un principi pel Moviment Alternatiu per Tordera i compta amb l’adhesió de tots els grups municipals.

Per la seva banda, el regidor d’ERC, Bernat Costas, destaca la importància del manifest a favor del diàleg i el final de la violència i el terrorisme d’ETA.

La regidora del PSC, Conxita Rodríguez es manifesta favorable a la moció i ressalta la necessitat de diàleg per arribar a una situació de pau.

Finalment, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que el suport dels ajuntaments és un punt important per poder arribar al final del terrorisme mitjançant el diàleg.

L’aprovació del manifest a favor del diàleg i el fi de la violència i del terrorisme d’ETA arriba després que Zapatero anunciés l’inici de les converses amb la banda terrorista, ara fa aproximadament un mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES