ELS INFANTS DEL CASAL DE CAN BARBA RECULLEN MÉS DE 600 EUROS EN UN MERCAT SOLIDARI PER AJUDAR AL POBLE D’ORURO, A BOLÍVIA.


La mainada del casal de Can Barba van organitzar ahir un mercat solidari a la plaça de l’Església, a favor del poble d’Oruro, a Bolívia. Els nens i nenes van instal·lar davant les escales de l’església tot un conjunt de parades amb productes elaborats pels mateixos infants que durant l’estiu han participat en aquest casal, així com també productes típics d’Oruro, a Bolívia. Per tal de dinamitzar l’activitat, els infants del casal de Can Barba també van cantar cançons i van dur a terme diferents jocs.
Els beneficis obtinguts amb el mercat s’enviaran a Oruro a través de l’ONG Tordera amb Luya.
Aquesta no és la primera vegada que els infants de can Barba duen a terme un mercat solidari. L’any passat els beneficis van servir per ajudar al poble de Santa Rosa, a Nicaragua, i de cara L’any vinent ja s’està pensant en una futura edició del mercat solidari per tal d’ajudar a més col·lectius.