Un nen ferit en gairebé ofegar-se en una piscina a Tordera


Foto de les ambulancies del SEMSegons El Punt Avui, Un socorrista i personal sanitari van atendre, ahir, per ofegament un nen de 9 anys que no sabia nedar i va anar a parar a dins d’una piscina d’unes instal·lacions privades, situades al quilòmetre 3 de la carretera que va de Blanes a Tordera. El menor havia anat amb un monitor i uns seus companys d’un club de futbol a aquest centre lúdic, pertanyent a Tordera. Els efectius d’emergències van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per a les dotze del migdia. El socorrista de la piscina va reanimar el nen, que també va ser atès per dues infermeres que eren a les instal·lacions. Fins a la zona es van dirigir dues ambulàncies i un helicòpter del SEM. Una ambulància va traslladar el menor, en estat menys greu, a l’hospital de Calella.