Avui finalitza el termini per presentar les candidatures per optar als premis #esporttorderenc


gala amb horariAvui a les dotze de la nit finalitza el termini per poder presentar les candidatures que optaran als premis #esporttorderenc. Les entitats esportives han de presentar a través d’un correu electrònic a l’adreça radiotordera@radiotordera.cat o de manera presencial als estudis de la ràdio, un document que expliqui els mèrits i el motiu pel qual es presenten a les cinc candidatures: Millor esportista de la temporada, Millor equip de la temporada, Millor equip base de la temporada, Millor entrenador/a de la temporada i Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport. Us recordem que des de l’equip d’esports de la ràdio hem concedit el premi honorífic al jugador torderenc d’hoquei patins del Reus Deportiu, Marc Torra per haver aconseguit quatre copes d’Europa consecutives amb tres equips diferents. L’Albert Sabater director gerent de Ràdio Tordera recorda l’objectiu principal dels premis.

Sabater gala

La gala final dels premis #esporttorderenc es realitzarà el divendres 16 de juny a les 19:30h des dels exteriors dels estudis centrals de Ràdio Tordera i comptarà amb l’actuació musical del grup torderenc Free-Kiss.