L’AJUNTAMENT DE TORDERA CELEBRA AVUI UN PLE EXTRAORDINARI PER TAL D’APROVAR UN CONVENI URBANÍSTIC AMB L’EMPRESA FIBRACOLOR I LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA GENERAL.


Aquest vespre l’Ajuntament de Tordera ha convocat un ple extraordinari per aprovar, si s’escau, un conveni urbanístic amb l’empresa Fibracolor i la modificació puntual del Pla General. Aquesta empresa, participada per la Generalitat, té previst invertir dotze milions d’euros en la fàbrica d’acabats tèxtils per millorar les instal·lacions i incorporar maquinària nova i tecnologia. Per tal de finançar aquesta inversió, Fibracolor preveu edificar part dels seus terrenys. Per això ha demanat a l’ajuntament un canvi d’ús perquè els terrenys passin d’ús industrial – comercial a zona residencial. Respecte aquest punt, el grup municipal del PSC ha emès un comunicat de premsa on assegura que, recolzat per la resta de grups amb representació a l’Ajuntament, ha aconseguit la cessió gratuïta d’una finca propietat de Fibracolor de més de sis mil metres quadrats, on actualment es troba ubicada l’escola BRIANXA. L’acord definitiu es prendrà en la sessió plenària que l’Ajuntament de Tordera celebra aquest vespre a partir de les 8 al teatre Clavé. El ple serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.