IniciNoticiesPolíticaL'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL PROCÉS D'EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS AFECTATS PER LA...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL PROCÉS D’EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS AFECTATS PER LA CONSTRUCCIÓ D’UN NOU ACCÉS A LA URBANITZACIÓ TORDERA PARK.

El darrer ple ordinari de l’ajuntament de Tordera ha aprovat per unanimitat l’inici del procés d’expropiació dels terrenys afectats per la construcció del nou accés a la urbanització Tordera Park. El projecte preveu la construcció d’un carril central que permetrà accedir i sortir de la urbanització, i la millora de l’entrada actual. Aquesta actuació respon a una proposta de l’ajuntament i dels veïns de la zona davant la dificultat d’accés a la urbanització, després que el Ministeri de Foment pintés una doble contínua a la N-II, com a resposta a l’elevat nombre d’accidents de trànsit que es registraven i que constaven en un informe de la Direcció General de Trànsit.

A banda de la millora de l’accés a Tordera Park, el projecte també preveu limitar la velocitat i instal·lar la senyalització adequada per fer la maniobra. Tot i que les obres aniran a càrrec del Ministeri de Foment, el projecte comptarà amb una aportació municipal de 60 mil euros. La previsió de les dues administracions és que les obres puguin iniciar-se de manera imminent.

ÚLTIMES NOTÍCIES