IniciNoticiesSocietatTORDERA SE SITUA PER SOTA DE LA MITJANA DEL MARESME EN MATÈRIA...

TORDERA SE SITUA PER SOTA DE LA MITJANA DEL MARESME EN MATÈRIA D’IMMIGRACIÓ, AMB UN PERCENTATGE D’UN 7,5 % A FINALS DE L’ANY PASSAT.

Tordera se situa per sota de la mitjana del Maresme en matèria d’immigració, segons dades de l’informe elaborat pel Pla Territorial de Ciutadania i Immigració del Maresme. La presència de persones estrangeres empadronades a la nostra població a finals de l’any passat era d’un 7,5%, uns quatre punts per sota de la mitjana de la comarca, que se situa en un 11%. A finals de l’any passat, Tordera comptava amb una població empadronada de més de 13.000 habitants, un miler dels quals eren estrangers. Les nacionalitats més nombroses són Bolívia, en el continent americà, i Marroc i Guinea a l’Àfrica. Respecte el continent europeu, França encapçala la llista de països d’on provenen més estrangers a Tordera.
Tot i que la realitat és força similar a les trenta poblacions del Maresme, es troben puntes com Calella, on se supera la mitjana comarcal amb una presència d’estrangers del 23% i a l’altra extrem, Tiana on aquest percentatge es redueix fins aproximadament un 3%.

ÚLTIMES NOTÍCIES