Divendres la Colla Ciclista torderenca del Senglar realitzarà la sortida número 21 Tordera-Montserrat-Tordera


penya senglar montserratDes del 1997 de manera ininterrompuda un grup de ciclistes torderencs batejats amb el nom de la “Colla del Senglar” realitzen el recorregut en bicicleta Tordera-Montserrat-Tordera. El divendres a les 4:30h de la matinada faran la sortida número 21 des de la Plaça de l’Església. Miquel Grimal torderenc i portaveu del grup ens explica d’on sorgeix la iniciativa.

Grimal sortida 1

En total recorreran 240 quilòmetres: 120 d’anada i 120 de tornada. Una desena de ciclistes participaran d’aquesta trobada que entre d’altres al·licients, volen aconseguir escoltar en directe de manera presencial, el cant del Virolai interpretat per l’Escolania de Montserrat. Miquel Grimal destaca que la jornada és totalment festiva oberta a tota aquella gent que estigui acostumada a fer quilòmetres. També ens detalla els punts on realitzaran les aturades tècniques.

Girmal sortida 2

Cap les 21:00h del vespre està prevista l’arribada a Tordera de l’expedició torderenca.