EL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA CONCLOU QUE L’EMPRESA AUTOCARS BARRERA ÉS LA LEGÍTIMA GUANYADORA DEL CONCURS PEL TRANSPORT URBÀ A TORDERA.


El tribunal superior de justícia de Catalunya ha conclòs que l’empresa Autocars Barrera de Tordera és el legítim guanyador del concurs públic convocat per l’ajuntament, per realitzar el transport urbà. Segons el setmanari “Cafè amb llet”, la convocatòria del concurs va tenir lloc fa tres anys i s’ hi van presentar dues empreses: l’actual adjudicatària, Autocars Barrera; i Autocars Calella. Aquesta última va presentar un contenciós administratiu en contra del resultat en l’adjudicació del servei. Tres anys després, la sentència del tribunal superior de justícia de Catalunya ha donat la raó a l’empresa Autocars Barrera, com ha legítima guanyadora del concurs. El tribunal justifica la decisió argumentant que Autocars Calella no podia qüestionar un procediment en el què va estar d’acord en tot moment, excepte la resolució final. Amb aquest sentència, el tribunal superior de justícia de Catalunya posa punt i final al conflicte obert per les dues empreses en l’adjudicació del servei de transport urbà a Tordera.