EL CONCERT AMB ELS GRUPS LA CARRAU I SKALARIAK SERÀ EL PROTAGONISTA DE LA NIT DE REVETLLA DE SANTA MARIA A TORDERA.


La Regidoria de Joventut i l’Associació La Nostra Dansa organitzen pel proper dilluns 14 d’agost, un concert amb els grups La Carrau i Skalariak. Com en altres edicions, l’actuació serà gratuïta i començarà a les onze de la nit a la plaça de l’Església.
En altres edicions, la nit de la revetlla de Santa Maria ha estat protagonitzada per grups com Elèctrica Dharma, Andana, Fundación Tony Manero, Obrint Pas o Cheb Balowski. 
El concert amb els grups La Carrau i Skalariak dóna el tret de sortida a la festa major de Tordera 2006 i inicia els actes promoguts per la regidoria de Joventut, com ara el Cercatasques, la nit jove del 23 d’agost o la cursa d’ases. Ràdio Tordera enregistrarà aquest concert i l’emetrà posteriorment en diferit.