LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL I L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT FAN UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ DE VOLUNTARIS EN ELS SPECIAL OLYMPICS, QUE SE CELEBRARAN EL MES D’ OCTUBRE A LLORET DE MAR.


Motivar i convèncer a la gent perquè participi com a voluntari en els campionats de Catalunya d’atletisme per a disminuïts psíquics, els anomenats SPECIAL OLYMPICS, que se celebraran des de l’11 fins al 15 d’octubre a la població veïna de Lloret de Mar. Aquesta és una de les iniciatives que impulsen i coordinen de manera conjunta la regidoria de benestar social de l’Ajuntament de Tordera i l’associació de Voluntariat del municipi.

Els jocs esportius de Catalunya Special Olympics comptaran amb la presència de diverses comunitats autònomes i diferents delegacions estrangeres. Enguany es preveu una participació superior als dos mil atletes, que competiran en diferents modalitats esportives a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar.