EL MOTOCLUB TORDERA SET I MIG ESTRENA LA SEVA PARTICIPACIÓ A LA FESTA MAJOR AMB UNA PASSEJADA AMB MOTOS CLÀSSIQUES PER DIFERENTS CARRERS DEL POBLE.


El motoclub Tordera set i mig estrena la seva participació a la festa major amb una passejada amb motos clàssiques per diferents carrers del municipi. L’activitat tindrà lloc el dissabte 26 d’agost a partir de dos quarts d’onze del matí i constarà de dos recorreguts, un d’ anada i un de tornada, separats per un vermut per als participants. Els participants sortiran des de darrere la plaça de l’església i seguiran pel Camí Ral, carrer Mes, Alcalde Vendrell, carrer Maresme, Hernan Cortés, Immaculada, carrer Girona, camí de Mas Martí, Amadeu Vives, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall i Camí Ral direcció a la N-II. Al voltant de dos quarts d’una està previst el recorregut de tornada cap a la plaça de l’església, que enfilarà el Camí Ral fins al carrer de sant Ramon i seguirà pel carrer dels Ciutadans.

El motoclub Tordera set i mig és una entitat de recent creació. La passejada amb motos clàssiques és la segona activitat que organitzen després de l’exposició d’un centenar de motos clàssiques durant la fira mercat del ram.