EL FÒRUM PEL TEATRE I LA CULTURA REPRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA LA COMÈDIA “JA TENIM MINYONA” AL TEATRE CLAVÉ.


El fòrum pel teatre i la cultura presenta aquest cap de setmana la comèdia “Ja Tenim Minyona”. La representació obrirà les activitats organitzades a Tordera en motiu de la festa major.

D’altra banda, aquesta funció inclourà la presentació del quadre infantil “Demà és Sant Bartomeu” original de Lluís Moner. Aquesta representació comptarà amb la interpretació de joves torderencs d’entre 12 i 13 anys. 

Les representacions de l’obra “Ja Tenim Minyona” i del quadre infantil “Demà és Sant Bartomeu” a càrrec del fòrum pel teatre i la cultura seran dissabte, 12 d’agost a les 10 de la nit i diumenge, 13 d’agost a les 7 de la tarda, al teatre Clavé. Les entrades anticipades es poden reservar al mateix equipament o bé trucant al telèfon 93.765.05.72.