EL COL·LECTIU JUVENIL EL CRIT TANCA AQUEST DISSABTE LA SETENA EDICIÓ DE LA PEIXERA AMB UNA COMBINACIÓ DE CONTES, HUMOR I MÚSICA AL PARC PRUDENCI BERTRANA.


El festival la Peixera, organitzat pel col·lectiu juvenil el Crit, tanca dissabte la seva programació. El parc Prudenci Bertrana serà l’escenari d’actuacions que combinen les diferents arts escèniques.

A diferència d’altres anys, la setena edició de La Peixera obrirà a les 8 del vespre, amb música, sopar i mercat artesanal. Les actuacions pròpiament dites tindran lloc a partir de les 10 de la nit, i després d’aquestes, l’escenari quedarà lliure per a qualsevol aportació del públic. El festival La Peixera va néixer l’any 1999 de la mà del Crit com a alternativa a l’oci comercial i amb la voluntat d’acostar les diferents arts escèniques als joves.