RÀDIO TORDERA PREPARA UNA PROGRAMACIÓ ESPECIAL PELS DIES DE LA FESTA MAJOR AMB RETRANSMISSIONS EN DIRECTE DE DIVERSES ACTIVITATS


Ràdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la festa major de Tordera. L’emissora municipal oferirà la retransmissió en directe de diverses activitats del programa de la festa major. Concretament, les retransmissions començaran el dissabte dia 19 d’agost amb la cercavila de gegants a partir de dos quarts de 7 de la tarda i la presentació del Club Patí Tordera al pavelló parroquial. El diumenge 20 d’agost a les sis de la tarda, Ràdio Tordera farà el seguiment de la cursa de bicicletes local organitzada pel Grup Excursionista Miralles. Les havaneres amb el grup Peix Fregit ocuparan la programació de l’emissora durant la nit del dimarts 22 d’agost, i el pregó de festes i el concert amb l’orquestra Girasol amenitzaran la nit del dimecres 23 d’agost a Ràdio Tordera. La diada de Sant Bartomeu, a partir de dos quarts d’una migdia, es farà la retransmissió de la tradicional carrera del Cós, i seguidament hi haurà el lliurament de premis. Els dies 24, 25 i 26 d’agost, Ràdio Tordera oferirà els concerts de tarda, així com els balls de tarda i de nit amb les diferents orquestres convidades: la Selvatana, Rosaleda i la Costa Brava. Les retransmissions en directe per ràdio Tordera finalitzaran el cap de setmana del 26 i 27 d’agost amb dues

activitats esportives. Dissabte tindrà lloc la presentació del Club Futbol Tordera al camp municipal d’esports i diumenge a les 12 del migdia es farà el segon torneig de volei platja i la presentació de l’equip sènior del Club Bàsquet Tordera al pavelló poliesportiu municipal.

Ràdio Tordera també emetrà en diferit algunes activitats enregistrades durant els dies de la Festa Major. En aquest cas, es tracta de les audicions de sardanes, el ball tradicional amb la banda d’en Vinaixa i el concert de la revetlla de Santa Maria amb La Carrau i Skalariak. Totes aquestes activitats seran emeses posteriorment en el dial de Ràdio Tordera, al 107.1 FM.