EL CASAL DE LA DONA, L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT I L’AJUNTAMENT DE TORDERA PREPAREN PER AQUESTA NIT UNA NOVA CAMINADA DINS DEL CICLE “CAMINANT FEM SALUT”.


El casal de la Dona, l’Associació de Voluntariat i la regidoria de sanitat de l’Ajuntament de Tordera preparen per aquesta nit una nova caminada dins del cicle “Caminant fem salut”. Es tracta d’una iniciativa sorgida arran de les xerrades realitzades durant els mesos de primavera a la biblioteca municipal. Una de les conclusions d’aquestes xerrades recomanava fer esport i caminar per tal de reduir el risc de patir malalties cardiovasculars. Amb aquest objectiu, s’han dissenyat diversos itineraris d’una hora de durada que recorren diferents indrets del municipi. El cicle “Caminant fem salut” s’allargarà durant tot el mes d’agost, excepte el dimecres 23, nit prèvia a sant Bartomeu. Les caminades estan adreçades a tots els públics i es realitzaran els dilluns i dimecres a partir de 2/4 de 9 del vespre des de la plaça de la Concòrdia.