EL GRUP EXCURSIONISTA MIRALLES PREPARA PER DIUMENGE A LA TARDA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CURSA DE BICICLETES LOCAL


El grup excursionista Miralles prepara per aquest diumenge a la tarda una nova edició de la cursa de bicicletes local. L’activitat s’emmarca dins del programa d’actes de la festa major i està oberta a la participació tant de la gent del poble com de persones de fora del municipi. La cursa començarà a les 6 de la tarda des de la cruïlla entre el camí ral i el carrer doctor Trueta i comptarà amb dos recorreguts diferents.

La cursa de bicicletes compta amb diferents categories, que varien en funció de l’edat dels participants. Tot i que no apareix als programes de la festa major, els organitzadors expliquen que els infants menors de 5 anys també poden participar a la cursa amb una bicicleta amb rodetes, sempre que vagin acompanyats del pare o de la mare. L’únic requisit que es demana per poder participar a la cursa és portar un casc protector.