EL RECITAL D’HAVANERES AMB EL GRUP PEIX FREGIT I LA PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS I CANDIDATES A HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2006 CENTREN LES ACTIVITATS D’AQUESTA NIT.


La plaça de l’Església acollirà aquesta nit la tradicional cantada d’havaneres de la festa major. Aquest any el recital anirà a càrrec del grup Peix Fregit, una formació fundada l’any 1974 i que ja ha estat present en altres edicions de la festa major del municipi.

Com ja és habitual a la mitja part del recital d’havaneres es farà la presentació dels candidats a pubilla i hereu de Tordera 2006. Enguany, les cinc candidates a pubilla són l’Anna Pasqual, la Laura Perpinyà, la Sílvia Puig, la Kènia Rodríguez i la Mònica Sánchez. 

La Laura Perpinyà és la pubilla del veïnat de Sant Pere i té 18 anys. Perpinyà parla dels nous contenidors soterrats del municipi.

La Sílvia Puig és candidata del centre del poble, té 20 anys i opina sobre el creixement urbanístic de Tordera.

La Kènia Rodríguez és la pubilla del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, té 19 anys i fa referència al projecte de construcció del futur pont de ferro.  

La Mònica Sanchez és la pubilla del veïnat de Sant Daniel, té 18 anys i mostra el seu punt de vista sobre la participació del joves a les entitats de Tordera.

Juntament amb les cinc candidates a pubilla, durant la mitja part de les havaneres també es presentaran els tres candidats a hereu de Tordera 2006. L’Òscar Abarquero, en Pere Burgada i en David Ribas també opinen sobre diferents temes del poble. 

El recital d’havaneres amb el grup Peix Fregit començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’Església. Com en altres edicions, a la mitja part de l’activitat se servirà rom cremat per a tothom.