L’AJUNTAMENT DE TORDERA ENGEGA A PARTIR D’AVUI UN SERVEI DE CARRILET QUE DURANT ELS DIES DE FESTA MAJOR ENLLAÇARÀ DIFERENTS PUNTS DEL MUNICIPI


L’ajuntament de Tordera posa en marxa, a partir d’avui, un servei especial de carrilet en motiu de la festa major del municipi. El nou servei es va estrenar durant el mes de juliol per portar els infants del casal d’estiu a la piscina municipal i a partir d’ara s’utilitzarà en diferents moments de l’any.
Durant la festa major, el servei de carrilet farà diferents recorreguts que enllaçaran diversos punts del municipi.
El servei, que entra en funcionament avui, serà gratuït i s’allargarà fins el proper diumenge, 27 d’agost. Els horaris d’inici de recorregut seran a les 10 del matí, a les 12 del migdia, a les 5 de la tarda i dos quarts de 8 del vespre amb parades a diferents punts: veïnat de Sant Pere, plaça de la Concòrdia, parc de la Sardana, plaça de Lluís Companys, Fibracolor, Sant Andreu, Camí Ral i Pista l’Amistat.