AQUESTA NIT, EL PREGÓ AMB ELS BOMBERS VOLUNTARIS DE TORDERA, EL CORREFOC I EL BALL AMB L’ORQUESTRA GIRASOL DONEN EL TRET DE SORTIDA OFICIAL A LA FESTA MAJOR.


Avui comença oficialment la festa major de Tordera 2006. Les activitats de la revetlla de Sant Bartomeu comencen a les cinc de la tarda amb una actuació de circ a càrrec de Wonderland Circus. El recinte està instal·lat al voltant del camp de futbol i l’entrada a l’espectacle és gratuïta. L’espectacle de circ comptarà amb una segona sessió a 2/4 de 8 del vespre. A partir de les sis de la tarda tindrà lloc la inauguració de l’exposició filatèlica “Expotor 2006” al teatre Clavé. Enguany l’expotor està dedicat als 25 anys d’aquesta emissora i inclourà 103 vitrines amb col·leccions diverses.
L’exposició romandrà oberta fins el 27 d’agost de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Clavé. Les activitats de la revetlla de sant Bartomeu continuaran a 2/4 de 8 del vespre a l’Esplai de la gent gran amb l’homenatge a la parella de més edat i la inauguració de l’exposició artesanal “ART 2006”. Aquesta festa major la parella homenatjada correspon als senyors Manuel Madrid Gomez i Dolors Roca i Ruscalleda, socis de l’entitat. El programa d’actes d’aquesta nit continua amb el correfoc a càrrec de la colla de diables de Tordera. A partir de les 10 de la nit, s’iniciarà el recorregut des de la plaça Lluís Companys fins la plaça de l’Església, passant pels carrers d’Amadeu Vives, camí Ral, carrer de Sant Ramon i dels Ciutadans. 
A les 11 de la nit, la plaça de l’església serà l’escenari del pregó de festes de la festa major. Els pregoners d’enguany són els bombers voluntaris de Tordera, un col·lectiu que compta a hores d’ara amb una trentena de components.
Just després del pregó de festes, començarà el ball popular amb l’orquestra Girasol, que s’allargarà durant tota la nit. Com a novetat, aquest any el mirador de la plaça de l’Església comptarà amb una zona de barraques, organitzades per la regidoria de joventut amb la col·laboració de diferents entitats locals. 
A continuació, darrere la plaça de l’Església hi haurà sessió de música fins a la matinada amb la discoteca mòbil Platja d’Aro.