LA FESTA MAJOR CONTINUA DIVENDRES AMB EL TORNEIG DE BITLLES CATALANES, EL CONCURS DE CASTELLS DE SORRA, LA CLOENDA DEL CURSET DE SARDANES I EL CERCATASQUES COM A ACTIVITATS MÉS DESTACADES.


El divendres, 25 d’agost, les activitats de la festa major s’iniciaran a les 10 del matí al parc de la sardana, amb el cinquè torneig de bitlles catalanes, organitzat pel Club Esportiu la Bitlla Atòmica i pel Club de Bitlles la Penya del Bistec. Les inscripcions es realitzaran abans d’iniciar-se el torneig, moment en què també s’oferirà un esmorzar per a tots els participants al preu de dos euros per persona.

A les 11 del matí, començarà el tradicional concurs de castells de sorra al parc de la sardana. Les inscripcions es faran al mateix parc de la sardana abans de començar el concurs. Ja a la tarda, a dos quarts de sis hi haurà el concert de festa major a càrrec de l’orquestra Rosaleda. A les 7 de la tarda, l’associació La Nostra Dansa organitza a la plaça de l’església la cloenda del curset de sardanes amb la cobla La Bisbal Jove i l’actuació de la colla sardanista Antaviana. 

A les 8 del vespre a la pista de l’Amistat tindrà lloc el ball de tarda a càrrec de l’orquestra Rosaleda. El programa d’activitats continuarà a les 11 de la nit, a la plaça de l’Església, amb una audició de sardanes a càrrec de la mateixa orquestra. A la mateixa hora, s’iniciarà el vuitè Cercatasques des del parc de la sardana. Enguany aquesta activitat comptarà amb dos recorreguts i finalitzarà a la plaça de l’església amb la discoteca mòbil platja d’Aro.

Finalment, les activitats del divendres 25 d’agost acabaran amb el ball de nit a càrrec de l’orquestra Rosaleda.