LA FESTA MAJOR DE TORDERA ARRIBA A LA RECTA FINAL AMB LA PASSEJADA DE MOTOS CLÀSSIQUES, L’ELECCIÓ DE LA PUBILLA I L’HEREU, EL SOPAR POPULAR I LA CURSA D’ASES, COM A PRINCIPALS ACTIVITATS.


La festa major de Tordera arriba aquest dies a la recta final. Demà dissabte les activitats s’iniciaran a les 10 del matí amb el segon torneig de vòlei platja 3×3 Vila de Tordera. El motoclub Tordera set i mig estrena la seva participació a la festa major amb una passejada de motos clàssiques per diferents carrers del municipi. L’activitat tindrà lloc a partir de dos quarts d’onze del matí i constarà de dos recorreguts, un d’anada i un de tornada, separats per un vermut per als assistents. Els participants sortiran des de darrere la plaça de l’església i seguiran pel Camí Ral, carrer Mes, Alcalde Vendrell, carrer Maresme, Hernan Cortés, Immaculada, carrer Girona, camí de Mas Martí, Amadeu Vives, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall i Camí Ral direcció a la N-II. Al voltant de dos quarts d’una està previst el recorregut de tornada cap a la plaça de l’església, que enfilarà el Camí Ral fins al carrer de sant Ramon i seguirà pel carrer dels Ciutadans.
També demà a les 11 del matí la plaça de l’església acollirà un espectacle d’escuma infantil, a càrrec del grup Xip Xap amb l’obra “Els Corsaris de l’escuma”, organitzat pel Niu del Xot.

A la 1 del migdia, es durà a terme el lliurament de premis del segon concurs de pintura ràpida Manel Soler, al teatre Clavé. A partir de les 3 de la tarda se celebrarà el torneig local de tir al plat. A dos quarts de 6, començarà el concert de festa major a càrrec de l’orquestra Costa Brava. Simultàniament, està previst un partit de futbol de tercera regional, entre el Tordera i el Claramunt i un torneig de basquet masculí i femení al llarg del cap de setmana al pavelló municipal. A les 7 de la tarda, l’Associació la Nostra Dansa, organitza una audició de sardanes, a càrrec del grup Marinada. També a les 7, al parc de la sardana hi haurà la rebuda de les pubilles i hereus convidats per la festa major.

A les 8 del vespre, les activitats començaran amb el ball de tarda amb l’orquestra Costa Brava. A dos quarts de 9 del vespre, partit del primer equip de futbol entre el Tordera i el Martinenc. A partir de les 11 de la nit, la mateixa orquestra oferirà una serenata a la plaça de l’Església. Finalment a les 12 de la mitjanit, ball amb l’orquestra Costa Brava i proclamació de la pubilla i hereu de Tordera 2006.

Diumenge les activitats s’iniciaran amb el torneig de petanca i el torneig de vòlei platja. Des de dos quarts d’onze del matí fins a dos quarts de dues i de quatre a sis de la tarda la piscina municipal acollirà una festa aquàtica amb inflables. 
El mateix diumenge, a les 6 de la tarda tindrà lloc la cursa d?ases al parc de Prudenci Bertrana. Seguidament hi haurà una passejada infantil amb ases.
Finalment, a les 9 del vespre començarà l’onzè sopar popular a la pista de l’Amistat, que comptarà amb ball a càrrec del grup la banda del Drac.

Aquesta activitat posarà el punt i final al programa d’activitats de la festa major 2006 de Tordera, que s’ha celebrat durant aquestes dues setmanes.