DIUMENGE TORDERA ACULL UNA NOVA CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG. EN AQUEST CAS SERÀ A LA SEU DE LA CREU ROJA DES DE 2/4 DE DEU DEL MATÍ FINS A 2/4 DE DUES DEL MIGDIA.


El banc de sang, arriba aquest diumenge 27 d’agost amb una nova campanya de donació de sang. A diferència d’altres vegades, la unitat mòbil canviarà d?ubicació i estarà situada a la seu de la Creu Roja a Tordera, al carrer Canigó número 20. L’horari de donació de sang serà l?habitual, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia.
En aquest sentit, la doctora Ribó recorda el nivell de les reserves de sang a Catalunya i fa una crida a la solidaritat de la població.
A més de la campanya de donació de sang d’aquest proper diumenge, la unitat mòbil tornarà a visitar Tordera el dijous 31 d’agost a la plaça de l’Església. Ho farà en l’horari habitual, des de les cinc de la tarda fins a les 9 del vespre.