L’ÈXIT DE LA CURSA D’ASES I DEL SOPAR POPULAR POSEN EL PUNT I FINAL A UNA FESTA MAJOR DE TORDERA MOLT PARTICIPATIVA.


La festa major de Tordera ha finalitzat amb una elevada participació en la majoria d’activitats. Durant aquestes dues últimes setmanes, s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament. Els tornejos de volei platja, de bàsquet i de futbol celebrats aquest passat cap de setmana han posar punt i final a les activitats esportives d’aquesta festa major. Ahir a la tarda, centenars de persones es van aplegar al costat del camp municipal d’esports per gaudir de la cursa d’ases i de la passejada pels més petits.

L’onzena edició del sopar popular, la festa aquàtica a la piscina municipal i les activitats esportives d’aquest cap de setmana han posat el punt i final al programa d’actes de la festa major de Tordera 2006.