SILVIA PUIG i OSCAR ABARQUERO SÓN ESCOLLITS NOVA PUBILLA I NOU HEREU DE TORDERA 2006.


El passat dissabte 26 d’agost, en Pau Megias i la Queralt Ametller, fins ara hereu i pubilla de Tordera, van passar el relleu a Oscar Abarquero i Silvia Puig, que es van proclamar nou hereu i nova pubilla de Tordera 2006 davant d’una pista de l’Amistat plena de gom a gom. El recompte de vots es va fer aquella mateixa tarda en presència del jutge de pau, Esteve Matas, i dos representants de la comissió de festes.
Tant l’hereu com la pubilla sortints, en Pau Megias i la Queralt Ametller, encara no se’ls ha acabat la feina, perquè durant el seu any de pubillatge van ser elegits 1r fadrí comarcal i 1era dama comarcal, respectivament. Silvia Puig i Oscar Abarquero s’estrenaran aquesta setmana com a representants de Tordera en el pubillatge a la festa major de Pineda de Mar.