EL BANC DE SANG ALERTA QUE A PARTIR DE SETEMBRE ES PODRIEN ANUL·LAR INTERVENCIONS. LA CARAVANA ESTARÀ INSTAL·LADA DIJOUS A TORDERA


El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha alertat que si l’última setmana d’agost disminueix el nombre de donacions de sang s’hauran de suspendre intervencions quirúrgiques a partir del mes de setembre.
Precisament el banc de sang, arriba aquest dijous a Tordera amb una nova campanya de donació de sang. A diferència d’altres vegades, la unitat mòbil canviarà d’ubicació i estarà situada a la seu de la Creu Roja a Tordera, al carrer Canigó número 20. Ho farà en l’horari habitual, des de les cinc de la tarda fins a les 9 del vespre.

En aquest sentit, la doctora Ribó recorda el nivell de les reserves de sang a Catalunya i fa una crida a la solidaritat de la població.

De tota manera, després de les dificultats de les primeres setmanes d’agost, el Banc torna a registrar a data d’avui els nivells d’emmagatzematge adequats: un 80% de les xifres òptimes de reserves.