ELS MOSSOS D’ESQUADRA DETENEN A DOS VEÏNS DE TORDERA COM A PRESSUMPTES AUTORS DE DELICTES DE TRÀFIC DE DROGUES I TINENÇA D’ARMES. UN DELS DETINGUTS UTILITZAVA LA SEVA FEINA EN UN PUB DE LA POBLACIÓ PER VENDRE LA DROGA.


Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat cap de setmana a Tordera a Miguel RP, de 27 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues, i de Manuel Jesús MA, de 36 anys, per un delicte de tràfic de drogues, de tinença il·lícita d’armes i receptació.
A principis del mes d’agost, els Mossos d’Esquadra van rebre informació, per part de diversos veïns de Tordera, que a un local d’oci nocturn del Camí Ral, de la mateixa població, hi havia una persona que en hores d’atenció al públic oferia cocaïna als clients.
Els Mossos van iniciar una investigació dels fets denunciats. Es van emprendre diverses tasques d’investigació. Fruit d’aquestes tasques es va realitzar, la nit del 26 d’agost, la detenció de Miguel RP, veí de Tordera. Es va comprovar que aquesta persona s’encarregava de realitzar venda de substàncies estupefaents davant del Pub.
El diumenge 27 d’agost els agents van realitzar, amb ordre judicial, una l’entrada i perquisició al domicili, ubicat a Tordera, de Manuel Jesús MA i es va practicar la seva detenció. Els Mossos van comprovar que aquest realitzava tasques de control d’accés al local nocturn, i s’aprofitava d’aquesta situació per vendre drogues als clients del mateix local. Fruit del registre domiciliari es van intervenir 100 gr. de cocaïna, i petites quantitats d’haixix i marihuana. També es van trobar al pis diversos estris per al pes i la distribució de la cocaïna en petites dosis.
A més, durant la perquisició del domicili es van trobar 3 escopetes, per a les quals no tenien llicència, 4 pistoles detonadores i munició de diferents tipus. També es va intervenir un gran número d’armes blanques, entre les quals hi havia navalles, punyals i matxets.
Els detinguts han passat a disposició judicial aquest matí. El jutge ha decretat presó per a Manuel Jesús MA i llibertat amb càrrecs per a Miguel RP.