LA REGIDORIA DE JOVENTUT CONFIA QUE AQUEST MES DE SETEMBRE COMENCIN LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL FUTUR CASAL DE JOVES.


Si tot funciona com està previst, les obres de construcció del futur casal de joves de Tordera començaran aquest mes de setembre. L’equipament estarà situat a la zona de Mas Sant Jaume, prop del Castell Medieval i on també es construirà el nou Parc de Bombers. El futur equipament ocuparà una superfície superior als 600 metres quadrats i estarà format per dues plantes. La planta baixa comptarà amb una sala de reunions, un magatzem i una zona de bar. La segona planta reserva quatre espais d’assaig per als grups de música locals, dues sales polivalents per a diferents usos i activitats, dos despatxos per a reunions i una sala amb ordinadors i connexions a Internet.

La construcció del casal de joves, és una de les reivindicacions històriques dels joves del municipi i s’inclou dins del pla local de joventut, elaborat per l’Ajuntament de Tordera