EL GRUP INDITEX ESTUDIA FER UN SEGON CENTRE LOGISTIC A PALAFOLLS, AL COSTAT DE L’EXISTENT A TORDERA. L’INVERSIÓ SIGNIFICARIA UNA OFERTA NOVA A LA COMARCA DE 500 LLOCS DE TREBALL.


El grup tèxtil gallec Inditex -propietari de les marques Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear i Oysho- ultima la construcció d’un gran centre logístic a Palafolls, en uns terrenys propers a les instal·lacions que ja té a Tordera. Les negociacions amb l’Ajuntament comprenen la construcció de 80.000 metres quadrats en uns terrenys d’unes 24 hectàrees i amb una inversió global de 108 milions d’euros. La proposta ha obligat a revisar el pla general del municipi per ampliar la zona industrial de Can Puigvert, on aniria l’equipament. Si l’operació finalment es tirés endavant, significaria una oferta nova a la comarca de 500 llocs de treball.

D’altra banda, l’Ajuntament de Tordera va acceptar el mes passat la requalificació d’uns terrenys de l’empresa perquè s’hi pogués construir més de 300 habitatges. Amb els beneficis de la venda dels pisos es podrà finançar una inversió a la planta de 12 milions d’euros que inclou la millora de les instal·lacions i la compra de maquinària nova.