L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS D’HORTSAVINYÀ ORGANITZA DEMÀ LA FESTA MAJOR DE SANT LLOP.


L’associació de veïns d’Hortsavinyà organitzen aquest proper dissabte, 2 de setembre la festa major de Sant Llop. Una de les membres de l’entitat, Montse Vila recorda que s’ha recuperat la festa, desprès que l’any passat no se celebrès per problemes de personal i economics de l’associació.
Els actes s’iniciaran a les 5 de la tarda amb una cercavila amb gegants i grallers d’Hortsavinyà. A dos quarts de 6, Recital de poemes representats, a càrrec de Jordi Traperho. Seguidament, música amb el grup de rumba i flamenc alternatiu Sibaritas. A les 8 del vespre, sopar i finalment, a dos quarts de 9, observacions d’estels i lectures de llegendes i mitologia del firmament, a càrrec de l’escola de natura del corredor.
La festa comptarà amb servei de bar amb begudes i berenar. Tots els actes es realitzaran a les esplanades, davant de l’església.