L’ASSOCIACIÓ DE CÀNCER DE PINEDA DE MAR ÉS AVUI EL COL·LECTIU CONVIDAT DE L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


L’associació contra el càncer de Pineda de Mar és avui el col·lectiu convidat de l’entrevista amb les entitats de cada dilluns.
Els membres de la junta de l’entitat fa una crida a totes les persones de Tordera que vulguin informar-se o necessitin ajuda per afrontar la malaltia, que es posin en contacte amb la seu de l’associació a Pineda de Mar.

En l’entrevista del espai “La Terenyina” els membres de l’entitat parlen sobre els tipus de càncer, les activitats que realitzen des de l’associació, entre d’altres.
L’entrevista amb la junta de l’associació contra el càncer de Pineda de Mar la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de la 10 i 7 tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.