IniciNoticiesSocietatEl Consell Comarcal del Maresme estudiarà el diagnòstic de mobilitat fet per...

El Consell Comarcal del Maresme estudiarà el diagnòstic de mobilitat fet per la Generalitat per transformar la N-II

n-ii maresmeEl consell comarcal del Maresme, a través del comissionat de la mobilitat de la comarca, estudiarà el diagnòstic de mobilitat fet per la generalitat per transformar la N-II. La intenció és recollir les propostes dels diferents municipis de la comarca per intentar pacificar aquesta via. El diagnòstic contempla la transformació de la carretera N-II, desviant el trànsit a la C-32. En aquest sentit, el president de l’òrgan supramunicipal, Miquel Àngel Martínez ha afirmat que ja s’ha convocat el comissionat de mobilitat del maresme, integrat per tors els grups polítics representats al territori i per la Plataforma Preservem el Maresme, i que han decidit contractar professionals per estudiar el diagnòstic de la Generalitat.

ccm mobilitat 1

El consell comarcal ha decidit demanar una moratòria entre 3 i 4 mesos per estudiar el pla i demanar als consistoris maresmencs les seves peticions.

ccm mobilitat 2

Finalment, el president del Consell Comarcal va apuntar que no existeixi cap projecte per crear un camí que uneixi totes les poblacions, sinó que la intenció de l’òrgan supramunicipal és la de pacificar la carretera.

ÚLTIMES NOTÍCIES