L’APLICACIÓ DE LA SISENA HORA EN L’ESCOLA PÚBLICA SERÀ LA PRINCIPAL NOVETAT DE L’INICI DEL CURS ESCOLAR 2006-2007.


El curs escolar 2006-2007 començarà el proper dimarts, 12 de setembre. La principal novetat d’aquest any, serà l’implantació de la sisena hora a primària en l’escola pública. En aquest sentit, les escoles Ignasi Iglesias i el Ceip La Roureda, aplicaran aquesta nova normativa en la franja horària de 12 a 1 del migdia.

Respecte, l’escola la Roureda, finalment començarà un nou curs escolar amb mòduls. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, assegura què enguany s’han ampliat les places escolars i confia que el curs 2007-2008 es puguin començar les classes en una escola industrialitzada.

Per últim, la regidora d’ensenyament, assenyala que el departament d’educació de la generalitat, ha confirmat que el curs 2008-2009 la nova escola ignasi iglesias, del costat del pavelló ja entraria en funcionament. Les obres d’aquest centre, està previst que comencin el proper mes d’octubre.