ERC DE TORDERA PROCLAMA A BERNAT COSTAS COM ALCALDABLE DE CARA LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG DE 2007.


L’assemblea d’ERC – Tordera va escollir, el passat cap de setmana a Bernat Costas com a candidat a l’Alcaldia de Tordera en les properes eleccions municipals de maig de 2007. Bernat Costas és regidor i portaveu d’ERC – Tordera, des que el 2003 va encapçalar la candidatura republicana. Costas va ser escollir per unanimitat de l’assemblea.

Bernat Costas és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració, i treballa com a Coordinador de l’Àrea de Promoció Econòmica i Cooperació Local del Consell Comarcal del Maresme. És Secretari d’Organització de la Federació del Maresme d’ERC i del Consell Nacional del partit.

ERC de Tordera realitzarà el proper dia 16 de setembre a les 7 de la tarda un acte de presentació del candidat a l’Audidori del Teatre Clavé