UNA AUDICIÓ DE SARDANES, L’OFRENA FLORAL A LA PLAÇA DE LLUÍS COMPANYS I UN VERMUT POPULAR CENTREN ELS ACTES DE COMMEMORACIÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA A TORDERA.


L’Associació La Nostra Dansa i l’Ajuntament de Tordera han organitzat els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebraran a Tordera el proper dilluns, 11 de setembre. Aquest any, però, els actes començaran el dia 10 de setembre amb ball tradicional a càrrec del grup Harmonikando. Aquesta activitat tindrà lloc diumenge, a dos quarts de 8 del vespre, a la pista l’amistat.
Com cada any, els actes de la diada nacional, tindran lloc a la Plaça de Lluís Companys i s’iniciaran a les 11 del matí amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de Banyoles. A les 12 del migdia està previst l’acte institucional, amb l’ofrena floral per part de les entitats de Tordera i de l’Ajuntament. Seguidament hi haurà el parlament de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i es cantarà l’himne “Els Segadors”. La celebració de la Diada Nacional de Catalunya continuarà amb l’audició de sardanes i finalitzarà amb un vermut popular per a tots els assistents.

Com és habitual, les activitats de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya tindran lloc a la plaça de Lluís Companys de Tordera.