L’ESCOLA D’ADULTS DE TORDERA OBRE EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ PER ALS CURSOS DE NEOLECTORS, ALFABETITZACIÓ I INICIACIÓ A L’ÚS DE L’ORDINADOR.


L’Escola d’Adults de Tordera va obrir ahir el termini de matriculació pels nous cursos d’enguany. En total s’oferiran cinc cursos diferents: neolectors, alfabetització en castellà i en català, curs bàsic per a no-catalanoparlants i iniciació a l’ús de l’ordinador. L’inici de les classes serà el proper 26 de setembre a la Biblioteca.

Les inscripcions per assistir als cursos de l’escola d’adults es poden fer fins al 20 de setembre a les oficines de l’Ajuntament de Tordera, de dilluns a divendres de 10 del matí a una del migdia. Les places pels cursos són limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada. Els cursos estan organitzats per l’Escola d’adults de Tordera i reben el suport de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera.