EL VUITÈ CERCATASQUES DE TORDERA SUSPÈS PER LA PLUJA DURANT LA FESTA MAJOR ES REALITZARÀ EL PROPER DISSABTE, 23 DE SETEMBRE.


El dissabte, 23 de setembre és la data escollida per la regidoria de Joventut per realitzar el vuitè Cercatasques de Tordera, que va quedar suspès per la pluja en el transcurs de la festa major. El Cercatasques començarà a les 11 de la nit des del parc de la Sardana. Per aquesta ocasió, s’ha confirmat la participació d’uns 12 bars i que la festa finalitzarà amb un sessió de discoteca mòbil.

Les persones que van adquirir el tiquet i que no podran assistir al Cercatasques podran recuperar els diners adreçant-se a l’ajuntament. Així mateix, a partir d’avui les persones que estiguin interessades en participar en el cercatasques del proper 23 de setembre, es poden inscriure a l’ajuntament de Tordera.