Els torderencs Enric Torner i Gerard Camps convocats amb la selecció espanyola d’hoquei patins


collage torderencsAquesta setmana el seleccionador espanyol d’hoquei patins Quim Paüls va desvetllar a través de la pàgina web de la Reial Federació Espanyola de Patinatge , la llista de jugadors convocats per representar a Espanya a la 67a edició de la Copa de les Nacions. En aquesta llista que us esmentàvem hi apareixen dos torderencs. El porter del CP Vic Gerard Camps i el jugador del Forte Dei Marmi Enric Torner. Ells mateixos ens expliquen com s’assabenten de la convocatòria.

Convocats torderencs 1

Tant per en Gerard com per l’Enric no és la primera vegada que van seleccionats amb l’equip espanyol. Els de Tordera ens cometen l’equip que ha preparat Paüls i valoren el fet de poder compartir vestuari entre ells.

Convocats torderencs 2

La Copa de les Nacions es jugarà en plena setmana santa del 12 al 16 d’Abril a Suïssa.