L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA AVUI PLE ORDINARI AMB 16 PUNTS EN L’ORDRE DEL DIA. ENTRE AQUEST DESTACA L’AMPLIACIÓ DE CONTRACTE DEL SERVEI DE TRANSPORT URBÀ I ESCOLAR.


L’ajuntament de Tordera convoca avui ple ordinari amb 16 punts en l’ordre del dia. La sessió debatrà, entre d’altres, l’ampliació del termini de concessió del contracte de gestió del transport urbà i escolar, l’aprovació de les obres de nou accés de la urbanització Tordera Parc, el projecte del vial d’accés a la nova escola del veïnat de Sant Pere i l’obertura de vial d’accés des del carrer Mes al sector de la carretera de fogars. El ple també debatrà diversos punts de modificació pressupostària.
ERC de Tordera presentarà una moció per la creació d’una beca per a la realització d’estudis sobre el municipi en qualsevol àrea de coneixement.
La sessió ordinària, finalitzarà amb el torn obert a precs i preguntes. El ple de l’ajuntament de Tordera començarà a les 9 del vespre i serà retransmesa en directe per Ràdio Tordera.