L’Escola Brianxa de Tordera participa a la IV Jornada de Bones Pràctiques


Brianxa

L’Escola Brianxa de Tordera ha estat seleccionada per participar a la IV Jornada de Bones Pràctiques que organitza l’Agrupació Escolar Catalana, pel treball de Cicle Inicial “La fantasia de Gianni Rodari”. La jornada se celebra aquest matí a l’Escola Virolai de Barcelona.

Tal i com explica l’Escola Brianxa a través de la seva pàgina web, l’objectiu d’aquesta jornada és presentar experiències innovadores i de qualitat, per tal de compartir coneixement i crear una xarxa compromesa amb la millora de la pràctica docent i educativa. Aprofitant la trobada, també es presentarà el document “Reflexions per a un model educatiu en una societat canviant”, resultat del treball fet en el marc del II Congrés de l’Agrupació Escolar Catalana (AEC), pels membres dels equips directius de les escoles de l’Agrupació.