Detingut l’home que ahir va provocar aldarulls al Camí Ral


operatu policial cami ralEfectius de la Policia Local i Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí l’home que durant la tarda d’ahir va provocar diversos aldarulls a la via pública.

Els fets es van produir al voltant de les sis de la tarda al Camí Ral, quan l’individu, a causa d’un brot psicòtic derivat de la malaltia mental que pateix, va produir diversos danys al mobiliari urbà i a un establiment de la zona. Davant els fets, tant Policia Local com Mossos d’Esquadra van intentar reduir l’home al carrer.

Els incidents es van allargar quan l’home va entrar al seu domicili, on n’és ocupa, i va llençar tot tipus d’objectes des del seu balcó. Aquest fet va provocar que els agents acordonessin la zona per evitar danys a tercers. El dispositiu de vigilància preventiva entre Mossos d’Esquadra i Policia Local s’ha allargat durant tota la nit.

Aquest matí, quan l’home ha sortit al carrer, els agents han procedit a la seva detenció i ha passat a disposició judicial. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia feia aquest matí una valoració del succés.

alcalde vei balco

Vistos els fets, tant Policia Local com Mossos d’Esquadra sol·licitaran formalment al jutjat l’ingrés immediat d’aquest individu a un centre de salut mental per evitar que es repeteixin els incidents.