El CEEB Tordera femení de Copa Catalunya i el CFTordera juguen a casa


camp futbolLa jornada pels primers equips torderencs d’aquest proper cap de setmana s’iniciarà el dissabte a les 18:15h. El CEEB Tordera masculí de segona catalana voldrà repetir les seves bones sensacions a la pista del Sant Pol 07. Duel entre dos rivals directes de la part baixa de la taula classificatòria. A les 20:00h el Club Patí Tordera visitarà la pista del Calafell Tot l’Any obligat a sumar una victòria dins d’aquesta jornada de la primera nacional espanyola. Aquest enfrontament serà retransmès en viu per la 107.1FM.

El diumenge a les 12:15h el sènior femení de Copa Catalunya rebrà al Pavelló dels Països Catalans l’Arenys Bàsquet amb l’objectiu de sumar un triomf que li permeti posicionar-se a una zona tranquil·la de la lliga. El primer equip del Club Futbol Tordera tancarà la jornada esportiva al municipal d’esports. Els torderencs volen continuar a la part alta de la tercera catalana amb la visita del Cristinenc, un rival que es troba a la part baixa de la lliga. Aquest partit es jugarà a les 16:30h i serà retransmesa per Ràdio Tordera.