El cap de setmana de carnestoltes només ens deixa el CEEB Tordera masculí al Pavelló dels Països Catalans


ceeb masculiPer aquest proper cap de setmana de carnestoltes els primers equips del futbol, futbol sala i futbol d’empreses descansaran. La resta de conjunts si jugaran els seus corresponents partits. El dissabte a les 20:00 del vespre el Club Patí Tordera li toca visitar una de les pistes més complicades de la primera nacional espanyola. La pista del segon classificat, el CH Palafrugell. Amb l’objectiu de trencar la ratxa negativa, els torderencs intentaran rascar alguna cosa en aquest partit que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

El diumenge a les 12:15 el sènior masculí del CEEB Tordera rebrà el CE Onyar al pavelló dels Països Catalans dins d’aquesta jornada de la segona catalana de bàsquet. A les 12:30 serà el torn pel CEEB Tordera femení de Copa Catalunya a la pista del SESE de Barcelona. Les torderenques estrenen la segona fase de lliga amb l’objectiu de la permanència a la categoria. Aquest duel serà també seguit en directe per la nostra sintonia.