L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA UN NOU CURS GRATUÏT PER A LA MILLORA DE LA COMPETITIVITAT DE LES PETITES I MITJANES EMPRESES DE TORDERA.


L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera ha organitzat un nou curs gratuït de Formació de Reciclatge adreçat a treballadors i treballadores en actiu, ja siguin directius de les petites i mitjanes empreses o treballadors autònoms.
Els objectius d’aquest curs són d’una banda, introduir l’orientació estratègica i nous instruments per a la millora de la competitivitat i la professionalització de les pimes a través de la millora de les habilitats i les aptituds i, d’altra banda, ajudar els directius/ves a relacionar el context estratègic, organitzacional i tecnològic de l’empresa.
El curs constarà de 45 hores lectives (entre els mesos de novembre i desembre) i estarà subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Per a més informació sobre aquest curs cal posar-se en contacte amb l’Area de Promoció Econòmica, a les oficines de l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris (Pl. Concòrdia s/n). Les inscripcions es podran formalitzar fins al 6 de novembre a les mateixes oficines o bé a través del formulari que trobareu a la pàgina web
http://www.tordera.cat. Les places per al curs seran limitades.