L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE ORGANITZEN LA CAMPANYA PROMOCIONAL DE TARDOR AMB EL REGAL DE PAPERINES DE CASTANYES.


L’Associació de Comerciants de Tordera Centre promou per aquestes dates la campanya promocional de tardor inclosa al Pla de Dinamització del comerç local, finançat pels comerciants locals associats, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera.
En aquesta ocasió, el proper dissabte 4 de novembre, per cada compra que els clients facin a les botigues associades se’ls obsequiarà amb un tiquet regal que podran canviar gratuïtament per una paperina de castanyes a la parada que hi haurà situada a la plaça de Rabert. L’horari serà de 10h a 1 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.
Aquest no és el primer any que l’Associació de Comerciants de Tordera Centre organitza aquest tipus d’activitat. Justament la bona rebuda de les edicions anteriors ha motivat els comerciants a seguir mantenint aquest tipus d’iniciatives en funció de la temporada de compres.