La comissaria de la Policia Nacional de Lloret està tancada per obres fins al març


policia nacional lloretLa comissaria de la Policia Nacional ubicada a Lloret de Mar està en obres i temporalment no pot oferir atenció al públic. Per aquest motiu, qui vulgui renovar el DNI o passaport, ho ha de fer a les oficines més properes, situades a Girona, Sant Feliu de Guíxols o Mataró.

Segons fonts policials, l’oficina lloretenca està tancada des de mitjans d’octubre del 2016 i la previsió és obrir-la, totalment renovada per dins, a principis de març.

Durant aquests mesos, s’han estat fent obres a la planta baixa i a la primera planta. 

Cal afegir que, en cas de renovar el DNI o passaport, es pot demanar cita prèvia a través d’internet. Ara per ara, però, no dóna l’opció de sol·licitar la gestió a Lloret, però sí en les oficines properes.