Aquest dissabte el Club Patinatge Artístic Tordera organitza el seu festival d’hivern


Cartel_PA TORDERA_FESTIVAL Enero 2017Aquest proper dissabte 28 de gener el Club Patinatge Artístic Tordera organitza el seu festival d’hivern de patinatge. Per aquesta ocasió la temàtica anirà relacionada amb el mar i participaran la majoria de les patinadores/s de l’entitat torderenca juntament amb clubs i persones convidades per aquesta activitat. Juan Carlos Herrero president del club ens desvetlla alguns detalls del dissabte.

Herrero festival 1

Serà l’onzè festival que organitzen des del Club Patinatge Artístic Tordera. Herrero ens explica el que significa per ells poder organitzar aquest tipus d’esdeveniment.

Herrero festival 2

En aquest festival també hi participarà el grup xou de la modalitat juvenil que va aconseguir fa dues setmanes la classificació pel campionat de Catalunya i un grup de màster. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada, a partir d’avui, als estudis de la ràdio en horari d’oficina i també a la pista coberta de Sant Pere al local social de manera anticipada. Tota la recaudació de les taquilles anirà destinada a fins benèfics.